60 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji plastične ambalaže i gotovih proizvoda.

Naša misija

Uskladjenost sa zahtevima kupaca i konstantan rad na unapredjenju njihovog zadovoljstva.

Naša ideologija

Unapredjenje sposobnosti reagovanja na promene, poboljšanje proizvodnih procesa i unapredjenje kvaliteta proizvoda.

Zašto mi?

Možete računati na nas. Naša reputacija zasnovana je na pouzdanosti i integritetu. Bez obzira na izazove, stojimo uz vas.

0
0

Ko smo mi?

Preduzeće MPM Poliplast d.o.o. sledbenik je porodične zanatske metaloplastičarske radionice osnovane 1962. godine, za izradu alata i preradu plastičnih masa.

Danas se treća generacija porodice Pajić trudi da, konstantnim uvodjenjem inovacija, zadovolji zahteve tržišta i samih kupaca. Preduzeće radi na poboljšanju i modernizaciji, prilagodjavanju tržištu i potrebama kupaca u skladu sa ISO standardom.

Sektori aktivnosti firme „MPM Poliplast“ d.o.o. su kreiranje proizvoda za različite grane: farmaceutska, agroindustrija, elektronska i roba široke potrošnje. Kroz marketing strategiju ostvarili smo dugogodišnju saradnju sa firmama iz inostranstva (zastupnički i distributerski ugovori proizvoda namenjenih farmaceutskoj, veterinarskoj, kozmetičkoj i prehrambenoj industriji).

Odgovornost

Za nas društveno odgovorno poslovanje predstavlja strateški okvir za upravljanje preduzećem, zasnovan na ulaganju u dugoročne i stabilne odnose sa svim ključnim zainteresovanim stranama i na opredeljenju da aktivno doprinosimo razvoju i dobrobiti društva čiji smo neodvojivi deo.

Obavezali smo se da sa svim našim strateškim partnerima radimo na izgradnji i održavanju odnosa medjusobnog poštovanja i poverenja. Naš cilj je da doprinesemo poboljšanju kvaliteta života naših zaposlenih, njihovih porodica i zajednica.

„MPM Poliplast“ d.o.o. pod odgovornim poslovanjem podrazumeva:

  • Održivi razvoj i žaštitu životne sredine
  • Brigu o zaposlenima
  • Odgovornost u poslovnom okruženju
  • Brigu o zajednici u kojoj poslujemo

Koji je naš cilj?

Naš cilj je zaštita ljudi, dobara i okoline, bezbedno radno okruženje i odgovoran biznis. Naša sredstva su inovacije, investicije i otvoren dijalog. Transparentnost u poslovanju, poverenje u partnerstvo, ulaganje u bezbednost, zdravlje i razvoj zaposlenih, odgovoran odnos prema zaštiti životne sredine, investicije u društvo, njegove potrebe i vrednosti, predstavljaju okosnicu principa održivog razvoja koji primenjujemo.

Verujemo da se dugoročni rast našeg preduzeća može postići samo kroz održiv i inkluzivan poslovni model, koji nas usmerava da širimo pozitivan uticaj na ljude, društvo i životnu sredinu. Ovaj pristup otvara put perspektivi daljeg rasta i progresa, zahvaljujući kojima zajedno gradimo održive veze.