Naša priča

MPM POLIPLAST je porodična firma kojom sada upravlja treća generacija porodice Pajić. Preduzeće radi na poboljšanju i modernizaciji, prilagođavanju tržištu i potrebama kupaca u skladu sa ISO standardom. Pretežna delatnost firme je proizvodnja delova od plastičnih masa.

Sektori aktivnosti firme „MPM Poliplast“ su kreiranje proizvoda za različite grane: farmaceutska, agroindustrija, elektronska i roba široke potrošnje. Kao dopunu programa radi zadovoljavanja potreba kupaca, „MPM Poliplast DOO“  ugovorio je zastupništva sa evropskim firmama radi isporuke kvalitetnih proizvoda sa potrebnim standardima. Firma nudi široku paletu proizvoda kao što su: gumeni čepovi za farmaceutsku industriju, aluminijumske kapice i zatvarači, aplikatori i zatvarači za farmaceutske proizvode , bočice, kao  i ampule od tubularnog stakla.

U početku firma je funkcionisala kao mala radionica, koja je kroz godine i iskustvo u poslu rasla i napredovala. Sada smo kompanija koja uz svetske standarde kvaliteta menadžmenta ISO 9001:2015 stalno radi na unapređenju svoje ponude i na zadovoljavanju svih potreba naših klijenata.

Politika kvaliteta